Новини

Доступний до замовлення SQL Server 2022 з великою кількістю нових функцій - інтернет магазин SoftOnline

SQL Server 2022 - випуск, що найкраще пристосований до роботи з Azure і має інноваційні засоби забезпечення безпеки, доступності та продуктивності, які постійно вдосконалюються.

SQL Server 2022 - це основний елемент Microsoft Intelligent Data Platform, платформи, яка легко інтегрує операційні бази даних, аналітику та керування даними. Це дозволяє замовникам адаптуватися в режимі реального часу, додавати рівні інтелекту у свої програми, відкривати швидкі та прогностичні аналітичні дані та керувати своїми даними, де б вони не знаходилися.

ESET представляє нове комплексне рішення ESET PROTECT MDR - інтернет магазин SoftOnline

ESET представляє нове комплексне рішення для захисту підприємств.

Рішення ESET PROTECT MDR  - це всебічний захист корпоративної мережі завдяки поєднанню передових технологій та досвіду провідних експертів ESET.

Купуйте електронні ліцензії Windows 11 - інтернет магазин SoftOnline

Уважаемые клиенты,

компания Anysoft, официальный поставщик программного обеспечения Microsoft ESD в Украине, начала отгрузку электронных ключей Windows 11 ESD.


Зустрічайте новий Lumion 11 - інтернет магазин SoftOnline

Забудьте все, що ви знаєте про архітектурний рендеринг. Lumion 11 абсолютно інший.

KeyShot 9.2 тепер доступний - інтернет магазин SoftOnline

Сьогодні Luxion представили KeyShot 9.2 з новими функціями та покращеннями для KeyShot та KeyShot Viewer. Ці оновлення базуються на нових функціях, представлених у KeyShot 9, таких функціях, як режим графічного процесора, які дозволяють використовувати всю потужність графічного процесора одним натисканням кнопки, та матеріалу, який виводить ваші візуальні ефекти на новий рівень реалістичності.

Безкоштовні 30-денні Harmony & Storyboard Pro - інтернет магазин SoftOnline

Дорогі клієнти!

У світлі поточних проблем зі здоров'ям у всьому світі, пов'язаних з COVID-19, компанія Toon Boom надає студіям та освітнім установам безкоштовні 30-денні ліцензії Harmony & Storyboard Pro на домашнє використання для їхніх співробітників, викладачів та/або студентів.

Adobe надає вільний доступ до безкоштовної 90-денної версії Adobe Connect - інтернет магазин SoftOnline

Шановні клієнти!

До 1 червня Adobe надає вільний доступ до безкоштовної 90-денної версії Adobe Connect. Фізичні особи та комерційні компанії, які раніше не використовували платформу, тепер можуть зареєструвати собі Adobe Connect, організовуючи збори до 25 учасників.

Для оформлення тестової версії, звертайтесь до нашого відділу продажів на e-mail: sales@softonline.com.ua.


Бета-тестування Substance Alchemist завершено - інтернет магазин SoftOnline

Шановні клієнти!

Раді повідомити, що бета-тестування Substance Alchemist завершено і, починаючи з 1 листопада 2019 року, ПЗ автоматично буде додано до всіх чинних підписок Substance без будь-яких додаткових витрат з Вашого боку.

Увага! У січні 2020 року припиняється підтримка Windows 7, Windows Server 2008 та 2008 R2. - інтернет магазин SoftOnline

Нагадуємо вам, що у січні 2020 року припиняється підтримка Windows 7, Windows Server 2008 та 2008 R2. А останній день постачання оновлень SQL Server 2008 та 2008 R2 вже відбувся (липень 2019). Тому не забувайте про необхідність перейти на нові версії програмного забезпечення.

Другий рік поспіль Forrester визнав Rapid7 лідером в управлінні ризиками уразливостей (VRM) - інтернет магазин SoftOnline

Будучи постачальником Rapid7, ми раді повідомити, що Forrester визнав цього вендора лідером в управлінні ризиками вразливостей (VRM) другий рік поспіль.

Якщо ви зацікавлені купити програмні рішення Tenable звертайтесь до наших менеджерів з продажу e-mail sales@softonline.com.ua або тел. +38 (044) 338-30-59.


Список переглянутих товарів порожній
Список обраного порожній
Ваш кошик порожній
AlfaSystems GoPro GP261D21