Другий рік поспіль Forrester визнав Rapid7 лідером в управлінні ризиками уразливостей (VRM) - інтернет магазин SoftOnline

Другий рік поспіль Forrester визнав Rapid7 лідером в управлінні ризиками уразливостей (VRM) - інтернет магазин SoftOnline

Управління ризиками вразливостей є найважливішим наріжним каменем сучасної стратегії безпеки підвищення безпеки бізнесу.

Являючись постачальником Rapid7, ми раді повідомити, що Forrester визнав цього вендора лідером в управлінні ризиками вразливостей (VRM) другий рік поспіль.

Нижче наведено стислий виклад основних висновків Forrester WaveTM: Vulnerability Risk Management, Q4 2019*.

wave-report.png

Forrester вказує на ключові області, які клієнти повинні враховувати при оцінці рішень з управління ризиками вразливостей. Rapid7 вважає наступні п'ять особливо важливими для підвищення безпеки:

  1. Видимість всього ІТ-середовища. Ідентифікуйте всі свої зовнішні, підключені до Інтернету активи (включно з тими, які можуть бути недоступні для інших інструментів), використовуючи дані Project Sonar, доступні в InsightVM, щоб отримати повне уявлення про будь-які ризики. InsightVM отримав максимально можливу оцінку за цю можливість у категорії «Цифрові відбитки».
  2. Розширюваність та інтеграція. Інтеграція та автоматизація інструментів та процесів у стеку вбудовані рішення VRM. InsightVM відмінно зарекомендував себе за розширюваність та партнерську екосистему.
  3. Звітність про прогрес, який найважливіший. Відстежуйте цілі та показники, найбільш актуальні та ефективні для ваших груп безпеки, а також повідомляйте про прогрес колег та керівництва. InsightVM призначений для відстеження ваших досягнень та забезпечення узгодженості в організації.
  4. Прості ціни. Просте ціноутворення та бюджетування. InsightVM спрощує цей процес, оскільки він оцінюється за активами у середовищі.
  5. Пріоритети для Вашого бізнесу. Виявляйте ризики та визначайте пріоритети з повним охопленням свого середовища. InsightVM отримав максимально можливий бал за критеріями перерахування вразливостей та визначення пріоритетів на основі ризиків.



Список переглянутих товарів порожній
Список обраного порожній
Ваш кошик порожній
AlfaSystems GoPro GP261D21